straatwerk hovenier Alphen aan de Rijn Ed’s Tuinen
Buitengewoon buiten
Neem contact op
 Alphen aan de Rijn tuinaanleg tuinontwerp
Buitengewoon buiten
Neem contact op

Werkwijze van hovenier Ed’s Tuinen in Alphen aan de Rijn

Grote tuinen, kleine tuinen, Ed behandelt ze met evenveel liefde en aandacht. Zijn werkwijze is helder en transparant. Bij hem weet u waar u aan toe bent en krijgt u altijd de tuin die u in gedachten had.

 

vlonders tuinonderhoud

Ed kan – als u dat wenst – uw tuinidee uitwerken in een overzichtelijke tekening. Zo krijgt u direct een goed beeld van hoe uw toekomstige tuin er uit kan komen te zien. Uiteraard kunt u hierin uw verwachtingen bijstellen en met Ed doorspreken om tot het gewenste, definitieve ontwerp te komen

 

tuinaanleg tuinontwerp hovenier Alphen aan de Rijn Ed’s Tuinen

Na uw goedkeuring van de offerte en het ontwerp plant Ed samen met u een datum in om met de werkzaamheden te starten. U kunt dan samen met Ed nog wat laatste details en wensen doornemen.

Op de afgesproken datum start Ed met de werkzaamheden, conform offerte. Ook tijdens deze werkzaamheden kunt u Ed altijd om advies vragen.

 Alphen aan de Rijn tuinaanleg tuinontwerp vlonders

Stap voor stap naar een mooie tuin

Voorafgaand aan uw opdracht komt Ed uw tuin eerst bezichtigen en opmeten. Tijdens deze ontmoeting kunt u uw wensen, ideeën en verwachtingen aan Ed kenbaar maken. Zo krijgt Ed een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. Ook zal hij u ter plaatse adviseren over materialen, planten en stijlen. Op aanvraag kan Ed u een aantal voorbeelden meenemen om te laten zien

 

tuinaanleg tuinontwerp

Ed zal u – na de tuininventarisatie en het bespreken van uw wensen – een gespecificeerde, passende offerte toezenden. Hierin worden alle tuinonderdelen apart berekend, zodat u een helder kostenoverzicht krijgt. Uiteraard is de offerte bespreekbaar. En ook bent u vrij om een toelichting van alle werkzaamheden en gekozen materialen te vragen.

 

tuinaanleg tuinontwerp hovenier Alphen aan de Rijn Ed’s Tuinen

Wanneer alle werkzaamheden aan en in uw tuin zijn uitgevoerd, maakt Ed met u een afspraak voor de oplevering. Samen met u controleert Ed of alle werkzaamheden volgens offerte en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Afsluitend zal Ed u nog enkele tips meegeven voor het zelf bijhouden van uw tuin. Zo heeft u er nog langer plezier van. Heeft u geen zin om uw tuin zelf bij te houden? geen probleem. Ed verzorgt ook onderhoud van tuinen.